Om Tellio

Tellio som indgår i NextGenTel koncernen er med mere end 180.000 kunder en af Skandinaviens førende udbyder af bredbåndstelefoni. Koncernen har tilbudt bredbåndstelefoni til det europæiske marked siden 2003. NextGenTel er noteret på Oslo Stock Exchange under NGT.

Tellio bredbåndstelefoni er en IP-telefoni tjeneste, som i brug er som almindelig telefoni. Med Tellio bredbåndstelefoni kan du ringe gratis i Danmark og til mere end 180 andre lande og opnå meget store besparelser på telefonregningen. Bredbåndstelefoni er også kaldet voip, internet telefoni, ip telefon eller iptelefoni.

Vi prioriterer kundeservice og tilfredse kunder frem for alt, samtidig med at have de laveste priser og at det skal være enkelt og nemt at bruge bredbåndstelefoni.

Som bruger af Tellio kan du forvente hurtig levering på ned mod 2-3 hverdage, serviceminded kundeservice som du kan ringe gratis til, en meget nem tjeneste som dækker alle dine telefonibehov og ikke mindst – sparer dig tusinder årligt på din telefonregning.

Fordele med Tellio

Tellio er nemt, vore priser er meget lave og der er hurtig leverance

Tellio har leveret bredbåndstelefoni siden 2003, og er en af de førende udbydere i Skandinavien

Overskuelig prisliste - og det meste er gratis

Du kan være sikker på at du modtager en tjeneste der er som almindelig telefoni og som virker

Mere information om koncernen finder du på www.nextgentelholding.com.