Bredbåndstelefoni

Med Tellios fastnettelefoni, som er bredbåndstelefoni over internettet, ringer du meget billigt til både Danmark og udlandet. Du kan bruge din almindelige fastnettelefon, som også kan være trådløs, eller få en trådløs telefon (Siemens Gigaset A690 IP). Tellio’s gratis App "teliophone" kan hentes og bruges på samme tid, af op til 3 personer, på forskellige smartphones eller tablets. Du ringer til samme priser som med dit Tellio abonnement, uanset hvor i verden du befinder dig.Sådan får du Tellio

Vælg abonnement

Vælg mellem et af Tellios abonnementer, som passer til dig.
Klik på abonnementerne for at læse mere:

Vælg udstyr

Ønsker Du at benytte egen telefon, stationær eller trådløs, vælges Tellio adapteren ObiHai.

Ønsker Du at benytte Tellios trådløse telefon, vælges Siemens Gigaset A690 IP.

Kontrakt og levering af udstyr

Når du har bestilt, fremsender vi indenfor 2 dage en kontrakt, som Du bedes underskrive og returnere. Efter vi har modtaget den underskrevne kontrakt, leverer vi udstyret indenfor 5 arbejdsdage.

Tilslut udstyr

Har du valgt Tellios Obihai adapter, tilsluttes denne til jeres internet og der sættes strøm til. Derefter tilsluttes telefonen til adapteren, hvorefter der ses 3 grønne lamper på adapteren – og du er klar til at ringe. Har du valgt Siemens Gigaset tilsluttes telefonen til internettet, sæt strøm til - og du er klar til at ringe.

Download App (valgfrit)

Samtidig med kontor telefon(er) kan I bruge vores gratis Teliophone app, som kan installeres på op til 3 smartphones eller tablets pr. linie. Når I ringer fra app'en, vil I automatisk benytte jeres nye Tellio fastnettelefonnummer og abonnement via Wi-Fi eller mobilt bredbånd. Fra jeres smartphones eller tablets vil I have indgående og udgående opkald på præcis samme måde og til samme priser, som hvis I ringede fra kontor telefoner - og det er uanset hvor i verden du befinder dig. Bemærk at Teliophone app’en benytter mobilt bredbånd. Læs mere om Teliophone app.

Råd og vejledning

Hvis I har brug for råd og vejledning om vores produkter, så kan I kontakte Teknisk Support og Kundeservice mandag til fredag mellem 09:00 - 17:00 på:

Telefon:

7080 7025

E-mail:

kundeservice@tellio.dk

Kontaktskema:

Kontakt

Bestil nu